Mette Blomsterberg infrarødt madtermometer

Mette Blomsterberg infrarødt madtermometer

Mette Blomsterberg infrarødt madtermometer

 

Blomsterbergs påfund til perfekt temperering af eksempelvis chokolade, er det ultranemme, infrarøde termometer, der udfører præcis måling af overfladetemperaturen fra -50° C til 250° C på ét split sekund. Aldrig mere vil det være besværligt eller uoverskueligt at ramme den helt rigtige temperatur under madlavningen, og sandsynligheden for flere succesoplevelser i køkkenet vokser med garanti.

Madtermometeret leveres både med målespyd og ledning, hvorved den også kan måle kernetemperaturen i f.eks. sukker eller ved stegning af kød og lignende.

 

Termometerets specifikationer

 

    • Baggrundslys i displayet
    • Metalclips til fastgørelse af spyddet på f.eks. grydekant medfølger
    • Indbygget hukommelse for laveste og højeste temperatur
    • Der kan skiftes mellem celsius og fahrenheit
    • Farve: Grå

Batteri: Bruger 1 stk. 9V batteri (medfølger ikke)

Set hos Wistore til 369,- Se mere her