Mette Blomsterberg infrarødt madtermometer
Mette Blomsterberg infrarødt madtermometer
Blomsterbergs påfund til perfekt temperering af eksempelvis chokolade, er det ultranemme, infrarøde termometer, der udfører præcis måling af overfladetemperaturen fra -50° C til 250° C på ét split sekund. Aldrig mere vil det være besværligt eller uoverskueligt at ramme den helt rigtige temperatur under madlavningen, og sandsynligheden for flere succesoplevelser i køkkenet vokser med garanti.
Madtermometeret leveres både med målespyd og ledning, hvorved den også kan måle kernetemperaturen i f.eks. sukker eller ved stegning af kød og lignende.
Termometerets specifikationer
-
- Baggrundslys i displayet
- Metalclips til fastgørelse af spyddet på f.eks. grydekant medfølger
- Indbygget hukommelse for laveste og højeste temperatur
- Der kan skiftes mellem celsius og fahrenheit
- Farve: Grå
Batteri: Bruger 1 stk. 9V batteri (medfølger ikke)
Set hos Wistore til 369,- Se mere her