Mary – H.K.H. Kronprinsessen – Bog

Mary - H.K.H. Kronprinsessen - Bog

Mary – H.K.H. Kronprinsessen – Bog

 

H. K. H. Kronprinsesse Mary som er en af Danmarks mest fotograferede kvinder har i anledning af Kronprinsessens 50-års fødselsdag i 2022 giver danske og internationale fotografer et sjældent indblik i hendes officielle men også hendes private liv som kongelig, som ægtefælle og som mor.

Bogen indeholder både nye og gamle ikke før sete fotos som er sat sammen med Kronprinsessens egne fortællinger om de øjeblikke, som for hende har haft en særlig betydning.

Gennem to årtier har en række danske såvel som internationale topfotografer portrætteret Kronprinsessen. Ud af tusindvis af billeder har et team med grafiker Claus Due og fotograf Franne Voigt i spidsen udvalgt dem, som bedst fortæller historien om Kronprinsessens forvandling fra den australske forretningskvinde Mary Donaldson til H. K. H. Kronprinsesse af Danmark.

Bogen markerer Kronprinsessens 50-års fødselsdag i 2022 med et portræt af en kvinde, der har fundet den rette balance mellem sin rolle i et kongehus med stærke historiske rødder og at være kongelig i vor tid som engageret protektor for danske og internationale mærkesager.

MARY – H. K. H. Kronprinsessen er et moderne billedeventyr med de bedste fotos fra officielle begivenheder, men bogen tager også læserne med på Kronprinsessens rejser til mindre kendte omgivelser og til Kronprinsessens møde med de mennesker, som er mest udsatte og sårbare.

Et af bogens højdepunkter er de eksklusive kig-i-kulissen fotos fra bryllupsdagen i 2004, hvor Kronprinsessen forbereder sig på at skulle starte et nyt kapitel som ægtefælle til H. K. H. Kronprins Frederik. Kronprinsessen åbner desuden døren til familielivet og deler aldrig før viste billeder.

ISBN-13 9788740072167

ISBN-10 8740042169

 

Set hos Gucca.dk Til kun 279,95 KR